Verdere projecten

Deze pagina geeft een overzicht van alles wat reeds gebeurd is.

 • Op donderdag 9 oktober 2008 is er een persconferentie om 14u00 in het Noorderterras in Antwerpen. Hier wordt het boek ‘Fien, zo jong en al zoveel te vertellen…’ samen met het nummer ‘Vlieger aan Fien+’ aan de pers voorgesteld.
 • Green Academy Belgium (Isabel Gilbert Palmer, Gudrun Cottenier en An Theunynck), een organisatie ter promotie van floral design in België organiseert 23 en 24 oktober een event met Geert Pattyn (topflorist) in samenwerking met Diane von Fürstenberg (fashion) en Wout Bru (sterrengastronomie). Green Academy Belgium neemt ook sociaal engagement en wil ons project palliatieve zorg voor kinderen tijdens het evenement Flower Affair ook extra in het licht stellen en sponsoren. Meer info op www.floweraffair.be.
 • Tijdens de boekenbeurs op zondag 2 november 2008 leest Lucas Van Den Eynde voor uit het boek “Fien, zo klein en al zoveel te vertellen…”. Eerst stellen we de vzw Serafien voor aan het publiek en daarna leest Lucas voor. Deze voordracht is te volgen in de groene zaal van de boekenbeurs van 14u00 tot 14u45. Wees er tijdig bij!
 • Kommil Foo ondersteunt ons project met een benefiet voorstelling van Wolf op 12 november ’08 in zaal Kadans te Wuustwezel. Meer info op www.kommilfoo.be/wolf. Deze voorstelling is uitverkocht.
 • vzw Keldertrapken ondersteunt met graagte ons project en verzorgt een waanzinnige show met de bekende artiesten die reeds geruimde tijd hun medewerking verlenen. Deze show gaat door op 6 december in De Zuiderkroon in Antwerpen.
 • Toneelgezelschap het Ardennenoffensief speelt toneel in de Kadans in Wuustwezel. ‘Als papa vader wordt’ op 17 december.
 • Ondertussen geven we ook organisaties de mogelijkheid om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Uiteraard gaat de opbrengst van al deze projecten rechtstreeks naar het thuiszorgteam van het UZ Gasthuisberg in Leuven. Mocht alles al erkend zijn voor we het wereldkundig hebben gemaakt, des te beter, maar dan nog gaan al deze projecten gewoon door.

U ziet het, we zien het groot en zullen hier dan ook de nodige ruchtbaarheid aan geven in de media. Hopelijk kunnen we ook op uw steun rekenen!

Als u zelf een actie op touw wil zetten t.v.v. het palliatieve kinderteam van het UZ Gasthuisberg in Leuven kunt u contact opnemen met Ann Neelen of Dirk Kerstens. ann.neelen@telenet.be of dirk.kerstens@almexmetaal.be

5 gedachten over “Verdere projecten

 1. Dag Fien,
  Even een mailtje om te zeggen dat je papa en mama (en broer Stafke natuurlijk) een prachtige website hebben met een schitterend doel. maar ik weet zeker dat jij dat al vanop je sterretje had gezien.
  Veel succes met alle projecten!

 2. Op 19 juli aanstaande vertrekken enkele Essenaren met de moto naar Tsjechië en Slowakije, om het evenement ‘Essen rolt en bolt’ in 2009 te promoten. Daar dit evenement ten voordele van vzw Serafien zal worden georganiseerd, hebben we besloten ook van deze toer een ‘sponsortocht’ te maken. Op deze manier willen we graag een steentje bijdragen!

 3. Op 19 juli vertrekken we richting Tjechie en Slowakije met 10 motors.We worden gesponsort door verschillende bedrijven.We zullen om jullie foto’s met vliegers aan te kunnen vullen , ook op elke stopplaats onderweg een vlieger oplaten en er een foto van trekken.We hopen op een goed verloop van onze actie,zodat we jullie project zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.Jullie zullen zeker nog van ons horen in de nabije toekomst.We wensen jullie ook veel succes met verdere projecten en uitdagingen.
  Vriendelijke groeten van de motorrijders met een hart.Owls-Northbelgium en Antwerpse motorvrienden.

 4. Hey Dirk en An,
  Zoals jullie weten hebben we onze reis met allemaal de motors tot een goed einde gebracht.
  We hebben voor jullie een cheque klaarliggen met een uitstekend bedrag die we julie zullen overhandigen op ons motortreffen op 6 september aanstaande.Iedereen is welkom op vrijdagavond vanaf 18.00u op ons motortreffen waar ’s avonds Nonkel Ney’s R&Bband zal optreden.Zaterdag is er de tourrit voor motors en brommers vanaf 9.00U en om 14.00U start onze rondrit met kids en het vliegeren voor Serafien.Om 19.00u willen we dan in de pauze van onze jonge rockgroep “GUTZ” de cheque overhandigen.’sAvonds om 22.00u is het grote ambiance met Blue Thrill.Nogmaals iedereen welkom op ons treffen.Info op http://www.owls-northbelgium.be

 5. Jennifer,

  Sorry voor het laattijdig antwoord maar wij zitten niet alle dagen op de site. Begrijp me niet verkeerd het doet ons ontzettend veel deugd dat we nog reactie krijgen op het verhaal van ons Fienepien maar wij zijn helemaal niet zo’n computerfreaks.
  Ik veronderstel dat ik te laat reageer als het niet zo is stuur dan maar een mailtje naar dirk.kerstens@almexmetaal.be
  Nogmaals sorry voor het laattijdig antwoord.

  Grt,

  Dirk papa van Fien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s