Ons doel

Ons doel is het verwezenlijken van de erkenning door de overheid van palliatieve zorg voor kinderen en aldus een opname in de nomenclatuur. In het woelige politieke klimaat in België is het traject tot erkenning nooit helemaal doorlopen. Een erkenning betekent dat er veel minder tijd verloren zal gaan aan fondsenwerving, tijd die broodnodig is om terminaal zieke kinderen en hun naaste omgeving optimaal te kunnen bijstaan.

Als ouders die voor de volle 100 procent op dit team hebben kunnen rekenen in de waarschijnlijk moeilijkste periode van ons leven, vinden we het onze plicht om hierin onze steen bij te dragen.

12 gedachten over “Ons doel

 1. Ik vind dit een initiatief dat alle steun verdiend. Ik ben zo vrij geweest om de link naar de petitie te plaatsen op 2 forums waar ik regelmatig kom.
  Succes !!!

 2. veel succes met jullie actie.

  Mocht het jullie van nut kunnen zijn (maar waarschijnlijk wisten jullie dit al) : 15.000 handtekeningen volstaan om een hoorzitting te eisen in het Vlaams Parlement. Maar wellicht is dit ook (en vooral?) federale wetgeving. daarvan ken ik de procedures niet..

  succes!

 3. Ik hoop met mijn stem een steentje te kunnen bijdragen tot dit project. Ik zal het naar veel vrienden en familie doorsturen. Als iedereen dit doet komen jullie beslist aan het aantal benodigde handtekeningen. Veel succes.

  Linda

 4. Zeer veel succes met deze actie .

  En proficiat voor deze inzet na dit zeer zware verlies .

  Van de Papa van het Patientje in Hoogstraten .
  Ook een ongeneselijke stofwisselingsziekte die erfelijk zou zijn .
  Ons Toke is samen met Fientje bij de steren en dit is eveneens mee gedragen door het paliatief taem van UZ Gasthuisberg die ons een dik jaar hebben bijgestaan .

  Zeer dikke proficiaat voor deze moed .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s