Slotshow

vzw Keldertrapken ondersteunt met graagte ons project en verzorgde een show op 6 december in De Zuiderkroon in Antwerpen. Plaatsen zijn beperkt. Een fotoverslag kan je hier vinden.

De deelnemende artiesten en andere bekende personen die onze actie steunen hebben het Keldertrapken uitgedaagd. Iets wat je beter niet doet als je weet dat ze vorig jaar in een rijdend (!) zwembad van Essen tot het glazen huis van Music for Life zijn geraakt.

Koen Wauters: “Ik daag het keldertrapken uit om 25 politiekers (waaronder 10 kopstukken) voor de camera openlijk hun steun de betuigen voor de actie.” GESLAAGD met maar liefst 30 kopstukken!

Sam van de Fixkes: “Ik daag Keldertrapken uit om Sugar Jackson op de knieën te krijgen.” HELAAS…

Gert Bettens: “Ik daag keldertrapken uit om een kunstwerk te maken met als thema ‘vlieger’. Het moet wel positief bevonden worden door Jan Hoet.” GESLAAGD !

Laïs: “Wij dagen Keldertrapken uit om het logo van de actie Serafien minstens 5 keer op de televisie vertoond te krijgen.” GESLAAGD tot 13 keer toe!

Sam Wauters (schrijver lied):”Ik daag Keldertrapken uit om 5000 foto’s te verzamelen van mensen met een vlieger op verschillende plaatsen in de wereld.” Help Keldertrapken met vliegerfoto’s! GESLAAGD met 6500 foto’s!

Kabouter Klus: “Ik daag Keldertrapken uit om een muur in het kinderziekenhuis in Leuven te laten (be)schilderen door een bekende schilder.” GESLAAGD !

‘Teken voor Serafien’ We zijn op zoek naar zoveel mogelijk handtekeningen van mensen die onze actie willen ondersteunen. Kijk op www.tekenvoorserafien.be en teken! GESLAAGD 60.000 exemplaren!

12 gedachten over “Slotshow

 1. Wij wensen jullie veel succes met jullie boek en alle andere acties . Wij vinden het enorm knap dat jullie dit doen ondanks het grote verlies van jullie dochtertje .En zo te zien hebben jullie al heel wat helpende handen gevonden o.a. de mannen van’t keldertrapke, daar kun je op rekenen en al de rest ook natuurlijk. Wij hopen dat jullie het kunnen waarmaken want dat verdienen jullie en fientje ook .
  sterkte .
  groeten jan ,sandy,jos en yorben
  Ps wij zouden ook graag jullie boek reserveren.

 2. Ik tracht al een hele dag een gastenboek te tekenen, maar de site geeft mij steeds ‘error’.

  Kan ik op een andere manier tekenen?

  Veel sterkte.

  Dit is een prachtig initiatief ! Hopelijk kunnen jullie alle ‘uitdagingen’ verwezelijken !

 3. Een mens wordt er nederig bij … Mijn morele steun hebben jullie alvast en mijn fotobijdrage prijkt ook al op de betreffende site. Ik heb in één moeite door eveneens de oproep doorgespeeld aan een hoop fotografen via http://forum.belgiumdigital.com/
  Ik hoop dat ze eveneens massaal jullie zaak gaan steunen.

  Met vriendelijke groet,

  Tjerri

 4. hallo,
  ik ben op de hoogte gebracht van jullie verhaal door onze dochter Lotte die de vriendin is van jullie neef Tom. Het is allemaal zo intens en zo nodig dat ik niet anders kan dan volledig achter jullie opzet staan. Ondertussen heb ik de petitie ondertekend, jullie boek gekocht, en sta ik vol bewondering over de manier waarop jullie met dit alles omgaan en wat jullie willen bereiken. Als er op de één of andere manier hulp kan gebruikt worden, ben ik zeker kandidaat.
  Langs deze weg zou ik ook graag 2 kaarten bestellen voor 6 december. Als dit op deze manier kan.
  Ik hoop echt dat jullie lukken in het opzet…
  groetjes Leen

 5. Langs deze weg onze steunbetuiging…
  we zijn zowel buren als vrienden van Tom en Valéire en hebben daardoor jullie verhaal gehoord…het is zeer pakkend, ook voor ons, die jullie niet kennen. Toen we dan op de boekenbeurs weer met jullie prachtige ‘fien’ boek in contact kwamen wilden we 6 december niet missen. Véél sterkte en liefde toegewenst met jullie twee kindjes én Fien! Ivan en Ellen

 6. Beste An en Dirk,

  nogmaals een dikke proficiat voor al wat jullie hebben gerealiseerd op deze korte termijn.
  De avond was super geslaagd en ik denk dat 798 andere aanwezigen onze mening meer dan delen!
  Zoals Dirk het zo mooi verwoordde was dit waarschijnlijk het mooiste Sinterklaascadeau dat jullie jullie Fien ooit konden geven!
  Proficiat en vooral veel sterkte in de komende dagen…

  Tom en Valérie

 7. Een schitterend slotshow waarin emotionele momenten maar ook een lach mekaar heel mooi afwisselden. Proficiat aan allen die meewerkten aan deze avond.
  Een hele dikke proficiat met de erkenning. Hier hebben jullie het allemaal voor gedaan. Voor alle ouders die na jullie nog gebruik moeten maken van het palliatief thuiszorgteam.

 8. lieve An en Dirk,

  onlangs leende ik het boek van een vriendin en op welgeteld 5 uren las ik het boek uit ik was zo aangedaan van jullie verhaal dat ik het boek niet wilde sluiten voor ik hem uit had gelezen.
  De reden waarom mijn vriendin me dit boek heeft uitgeleend was omdat ze me wou aantonen ik niet alleen ben.
  Zelf heb ik een dochertje (Manon) die ondertussen 14 maanden oud is en die al 2 zware maagoperaties heeft moeten ondergaan maar nog steeds niet het meisje is die ze fysiek zou moeten zijn. En net zoals jullie Fien blijft ze lachen blijft ze doorgaan blijft ze vallen en weer opstaan ook al weten we dat ze veel pijn heeft. Net zoals jullie valt het me heel zwaar die pijn van haar niet te kunnen overnemen want ik vind dat dit niet hoort zo een kind moet onbezonnen kunnen leven…..Een kind moet een kind kunnen zijn! In vergelijking met jullie verhaal en ervaringen is mijn situatie peanuts ik weet dat mijn dochterje dit te boven zal komen al zal het nog jaren kunnen duren.
  Ik wil jullie bedanken voor jullie openhartigheid jullie hebben mij kracht gegeven om verder te gaan en om er toch het beste van te maken.

  vele groetjes aan jullie viertjes
  Virginie

  p.s.: ik heb ondertussen zelf het boek gekocht om jullie super project te steunen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s