Giften

Giften t.v.v. het palliatieve kinderteam van het UZ Gasthuisberg in Leuven zijn welkom op de AXA-rekening van de vzw Serafien op het nummer 751-2036808-42.

Dankjewel voor je broodnodige steun!

16 gedachten over “Giften

 1. Beste ouders van Fien

  Waar julie nu mee bezig zijn zal julie dochtertje enorm fier op zijn en ook andere ouders. Om te weten dat ze er niet alleen voor staan. Het gemis van een kind kan niemand zich niet voorstellen. Ik wil julie alvast vertellen dat ik julie enorm zal steunen in dit project en zal alvast het boek reserveren.

  Heel veel moedige groetjes

 2. Lieve, lieve mensen
  Wat is het zo hartverwarmend om jullie project te leren kennen, om te proeven van jullie kracht, jullie hoop en inzet voor een betere wereld en dit ondanks de uitdagingen die jullie pad kruisten. Onze wereld heeft nood aan licht, hoop en mensen die hen inspireren. Ik ben er van overtuigd dat jullie verhaal vele mensen niet alleen de vleugels maar ook de moed zal geven om vanaf nu het leven nog meer kleur te geven dan voorheen.
  Ik wens jullie alles toe om de dromen die jullie koesteren te realiseren.

  Hebben jullie al contact gehad met de Koning Boudewijnstichting Brederodestraat 21 te Brussel ? Hier kan je een project aanvragen waardoor de stortingen boven de 30 € fiscaal aftrekbaar worden. En als Vadertje staat mee helpt, kan dit misschien nog meer mensen overtuigen om dit project financieel te steunen!

  Warme hartegroet
  Jean-Marie

 3. Gegroet Dirk, An en Stafke,

  Daar wij een rommelmarkt georganiseerd hebben in onze straat, hebben onze kinderen Shana, Romi en Adri uit eigen beweging besloten deels van hun speelgoed te verkopen waarvan de opbrengsten ten voordele van vzw Serafien zou zijn.
  Zodoende hebben de kinderen via onze bankrekening een gift overgemaakt ten bedrage van 50 euro op de giftenrekening van Serafien.
  Beste Dirk, An en Stafke,
  Wij wensen jullie nog heel veel succes toe met de verdere projecten.

  Groetjes van Mon, Kim en de kinderen Shana, Adri en Romi.

 4. Hallo,

  Ik ben Joke Persoons en ik zit aan de hub. Als project moeten wij een goed doel zoeken, en daar geld voor inzamelen. Na het lezen van jullie artikel in De Standaard, werd ik ontroerd. En wil ik dus zoveel mogelijk mijn best doen om geld in te zamelen voor vzw Serafien. Hopelijk vinden jullie dit goed?

  Mvg

  Joke

 5. Dag Ann en Dirk,

  Ik heb uw boek gekocht op de boekenbeurs en ik moet zeggen het is de eerste keer in mijn leven dat ik een boek volledig heb uitgelezen zonder te stoppen.
  Een prachtig boek !! Het heeft me echt veel gedaan.
  Spring zeker heel kort nog eens langs we hebben nog altijd koffie klaar staan. Ik heb nog wel een tof idee.
  Groetjes Jef Vanden Bergh

 6. hoi Ann, Dirk en stafke

  Enige tijd geleden hebben we contact gemaakt met jullie
  Dit ging over een organitatie voor 850jaar Essen waarin we voor het goede doel gingen. Der werd door AMV en OWLS voorgesteld om iets op potten te zetten voor “kom op tegen kanker” een rondrit met motoren. De coordinator Luc kwam met de worden wacht nog even der is iets nieuws op komst voor kinderen.
  Dus na enige tijd kwam hij over de streep met de naam “SERAFIEN” wat is da wat doet deze VZW?
  Wachtend op antwoord werd Dirk erbij gehaald en deed hij zijn verhaal, wat me op merkte was niet zomaar een verhaal,
  was niet zomaar iets vertellen maar werkelijk ging het diep in mij en het bleef even steken waar het moest zijn, in het hart,
  op de vergadering werd door iedereen gekozen voor de
  “VZW SERAFIEN” geen woord meer over iets anders
  maar toch niet goed wetend wat ik er moest van denken.
  De tijd ging voorbij en meer en dieper kwamen de antwoorden.
  Ook de reis werd voorgesteld om de zuster gemeenten in het buitenland te gaan uitnodiging. Cis voorzitter van DE OWLS kwam met het luminus idee om onze km die we gingen rijden te laten sponseren en de opbrengst van die km ging intergraal naar de “VZW SERAFIEN” met 10 motorijders en 1 auto gingen we op reis tot in de zustergemeente ZILINA da ligt in Slovakie het verste punt van de reis om en bij de 1750 km enkele en via binnenwegen.
  Op het mototreffen van de Owls werd dan het bedrag overhandigd
  naar de “VZW SERAFIEN” leuk spaarpotje.
  Daar heb ik heel even iets in Dirk zijn oor gezegd.
  Ik hoop dat we dat kunnen verwezenlijken.
  Na wat tijd ben ik dan beginnen lezen op de cite van “SERAFIEN”
  Heb der alles gelezen en bekeken,
  heb er mijn aandacht op gevestigd om der kracht en moed uit te halen. De vele dank betuigingen, de vele mooi worden en de
  hart verwarmde steun van mensen
  voor jullie famillie en fien.
  Der werd geklapt over een song dat ging uitkomen
  over een boek dat geschreven werd over de ervaring en het verdiet van de famillie. Ann kweet heel weinig worden van trost maar voor dit zet ik mijn pet af.
  Mensen in mijn nabije omgeving hadden het boek besteld via de webcite ze vertelde mij allemaal dat ik ook dat boek eens moest lezen want was zo mooi dat ze mij het bijna verplichte het te doen.
  Maar al bij al was ik er niet rijp voor om dat te doen.
  Maar jullie cite heb ik meer maals gaan kijken en de reactie gelezen van vrienden, kenissen van mensen die het boek gelezen hadden.
  De reportage op de radio heb ik kunnen volgen en pakte mij diep men sprak der ook al over het boek en de plaat.
  En ja ze zonden het leidje uit “vlieger voor fien”
  mooi, warme blijde boodschap werd er in gevonden.
  Stil werd ik er van, geen woorden op dat moment waren groot genoeg en belde mijn vrouwtje om te zeggen dat ik het plaatje gehoord had en ook zij had het gehoord.
  Nu enige tijd later op een vergadering en door vrienden aangemoedigd ging er iemand (Hilde) naar de boekenbeurs en vroeg of er iemand nog een boek moest hebben van fien ik stelde voor om er een te kopen.
  In de namiddag zag ik Hilde onze oprit op draaien en zegde tegen ons vrouwtje Hilde is er
  en ja ze had het boek bij zich, kwas verheugd om de kleuren er van te zien en dan die vlieger en het mooie meisje fien. Gaans de dag heb ik bezig geweest voor ROL en BOL weekend en onder tussen ook nog de moto afgebroken en legde ik de pc stil en ging der stilletje van onder, naar de zetel om tv te kijken was zo rond de klok van 19u tijd voor nieuws en naast mij had ik stiekem het boek gelegd nog nadenkend of ik het zou lezen. De beeldbuis stond op om naar de film MI2 te kijken maar hoe het komt, kweet het niet, het boek trok steeds mijn aandacht. Heb de tv stiller gezet toen de film begon. Ik merkte aan mij zelf dat het niet ging om naar tv te kijken en nam het boek in aanslag eerst werden de bladwijzers gelezen. De klank van de film werd stiller en stiller gezet en kon der niet aandachtig naar kijken. Ik voelde dat het boek mij aanriep en kon der niet aan weerstaan. Ik opende het boek en begon der in te lezen. Naar maate ik verder aan het lezen was begon de tv, die nog op stond, mij te storen.
  Heb hem dan maar afgezet, en verdiepte mij in het boek. Tot mijn eigen verbazing begon ik verder te lezen 1 blad werd 2 bladeren steed meer blazijden werden om gedraaid. Soms werd ik nog gestoord door het vrouwtje die toen nog bezig was met de opmaak voor rol en bol weekend, ook riep ze om mij te vragen of ze een mail moest verzenden om naar de slotshow te gaan.
  En liet haar weten dat ze naar iedereen van de werkgroep dat mocht sturen en naar iedereen van de motorijders die mee geweest waren op reis. Stilletjes kwam ik naar mijn vrouwtje om het eens te bekijken. Dan even een ommetje naar het kamertje om de behoefte te doen. Niets weerheild me ervan om geruisloos en ongemerkt in mijn nestje terug te kruipen met het boek. Ik ben geen lezer heb nog nooit in mijn leven een boek uitgelezen, zomaar, nog niet de helf van een boek ja stripverhalen. Het werd later en later de tijd gleed voorbij en op het tempo dat ik lees werd het morgend, woord voor woord, zin na zin alles werd diep in mij op genomen. Toen het vrouwtje ging slapen, was ik aan de helft van het boek, aan die wonderlijke mooie foto’s, foto’s die niet zullen vergaan
  foto’s die laten zien hoe mooi ze was, hoe ze sterkte uitstraalde, hoe het leven met kleine dingen leuk werden.
  Slapzacht schat tot zo, kwamen de worden uit mijn mond.
  ze stond met verstoming te kijken naar mij en vond het raar dat ik niet tv aan het kijken was maar een boek aan het lezen ze kon het niet vaten. Weer werd het stil, weer kon ik verder lezen in mijne zetel. De bladeren gingen een voor een aan mijn ogen voorbij elk woord werd ontleed elk woord werd in mijn gedacht omgezet in een film, elk moment werd met water ogen gelezen en vast gehouden. Zachtjes tikte de tijd weg langzaam werd het boek dunner, langzaam werd het grotte stoere bikers hart en beetje bij beetje kleiner bij zinnen en woorden die mij aangrepen, alles leek voor mijn ogen te gebeuren, alles werd zo mooi neer gepent. Ann je heb mijn hart laten voelen wat normaal geen man kan voelen. Jouw moed, Je sterkte, Jouw doorzetting, Jouw worden van trost die Jou ook recht hielden.
  Elk moment en elk woord weerklonken in mijn hoofd zoals je voor mij zou staan. Dirk zijn positiviteit kwam via geschreven woorden naar mij over om verder het boek uit te lezen. Nog nooit was ik zo verdiept in een boek nog nooit stond ik zelf in de film die in mijn hoofd draaide. woorden konden mij raken en enige waterlanders laten lopen.
  NU WEET IK MEER.
  Nu voel ik dat ik zeker moet door gaan met het geen we mee bezig waren. Nu is het tijd om verder te gaan werken en maken dat het een leuk feest word want rol en bol weekend moet een succes worden voor “VZW SERAFIEN” zodat ze verder kinderen kunnen helpen om de palliatieve zorg te krijgen
  we staan er voor en gaan er voor

  An Bedankt voor het boek
  Dirk bedankt voor het initiatief

  ik kan nu mee leven met jullie
  ik kan jullie nu beter begrijpen dan voorheen

  bedankt mensen

  groeten nonkeltje
  Antwerpenmotovrienden

 7. Hallo An en Dirk,

  Zoals beloofd aan jullie op het motor treffen van de OWLS, start ’t ZONNETJE tijdens de feestdagen een actie ten voordelen van de vzw SERAFIEN.

  Deze actie houd in dat wij vanaf 24 december tot en met 1 januari van iedere klant die bij ons komt en minimaal 10 euro besteed, 1 euro in een pot doen, het totaal bedrag storten wij maandag 5 januari op de rekening van de vzw SERAFIEN.

  Wij hopen met deze actie jullie een steuntje in de rug te geven.

  Groetjes

  ’t ZONNETJE BVBA
  Hans van der Zon

 8. Hoi Ann en Dirk,

  De verkoop van jullie boek blijft het goed doen. Ondertussen zijn er al meer dan 100 verkocht in de winkel. Zoals ik jullie beloofd heb geef ik de opbrengst van jullie boek volledig aan vzw Serafien. Ik ga begin januari het geld overmaken want ik ben ervan overtuigd dat ik met de eindejaarsperiode toch nog heel wat boeken ga verkopen.

  Nog veel succes!

  Groetjes
  Ann
  Dagbladhandel Romanneke

 9. Hallo Ann en Dirk,

  Zelf ben ik mama van twee dochters en Bonni van twee kleinkinderen. Ik moet en mag er niet aan denken wat een immens verdriet het zou zijn om deze kinderen te verliezen. Wat een verdriet voor jullie om een kind te verliezen. En wat een moed jullie tonen met alles wat jullie doen. Ik heb me voorgenomen om zo vlug mogelijk Fien’s boek te kopen. Is misschien een druppel op een hete plaat maar toch een druppel.
  Ik wens jullie het aller- allerbeste en Fientje zal zeker niet alleen zijn bij de engeltjes, want dat is ze zeker.
  Chris

 10. Beste allen,

  Met heel veel blijdschap kan ik jullie melden dat we namens de parochies Grimbergen Borgt-Molenveld en Verbrande Brug, een eerste storting zullen kunnen doen van ongeveer 900 eurootjes…

  Met heel veel vriendschap naar jullie allen en naar ‘ engeltje Fien’ in het bijzonder…
  Zeer genegen,
  Pastoor Jean-Marie

 11. Beste Ann, Dirk, Fien en Staf

  Goh, onmogenlijk om de juisten woorden te vinden om mijn medeleven te tonen.

  Ik vond jullie verhaal in de biblitheek. Als mama kan ik alleen maar vol bewondering naar jullie kijken. Hoe moedig jullie alle 4 dit doorstaan hebben.

  Straffe Fien en Stoere Staf zijn ongetwijfeld heel fier op hun fantastische ouders.

  Ik hoop dat jullie de moed vinden of al gevonden hebben om door te gaan en te genieten van al het moois dat het leven je biedt.
  Ik wens jullie al het beste toe niet alleen voor 2009 maar voor alle jaren en ook daarna als jullie alle 4 terug herenigd worden.

  Mieke Driesmans

 12. Beste allemaal,

  Tijdens de zwangerschap van ons tweede kindje lazen we in het najaar van 2008 voor het eerst over vzw Serafien. We vonden het verhaal van Fien zeer aangrijpend, temeer omdat ons zoontje Kobe toen net 2 jaar was.

  We moesten er dan ook niet lang over nadenken: bij de geboorte van ons dochtertje zouden we jullie rekeningnummer vermelden op het geboortekaartje.

  Op 26 november 2008 zag Nele het levenslicht. Ze zal er later ongetwijfeld ontzettend fier over zijn dat we intussen 2220 euro verzameld hebben voor het palliatieve kinderteam!

  We hopen dat dit alle vliegers aan de hemel een beetje extra glans geeft…

  Hans, Coleet, Kobe & Nele

 13. Beste Ann, Dirk en Stafke,

  Ik heb het boek gelezen en het heeft me echt geraakt! Ik ben nog jong maar ik heb tranen gelaten bij het lezen van het boek!
  Mijn tante, Monique, heeft het er soms over hoe sterk Fientje toch was!
  Ik wens jullie heel veel sterkte en veel succes in alles wat jullie nog doen! Fientje zou het graag zo hebben gewild en is vast erg trots op jullie!

  Vriendelijke groetjes,
  Annelies.

 14. Beste mensen,

  Met veel emoties las ik het artikel in “Libelle” over jullie VZW in het algemeen en jullie levensverhaal in het bijzonder.

  Wij hebben 10 jaar geleden ons zoontje verloren enige tijd na de geboorte . Ook wij hebben net zoals jullie het leven voelen wegglippen . Tezelfdertijd was het voor ons een zware beproeving en een grote les in bescheidenheid en levensmoed.
  We leerden alles door een andere bril te zien.
  Dankzij deze pijnlijke ervaring konden we zoveel meer relativeren en aldus waren we enkele jaren later in staat om alles achter te laten en te verhuizen naar het buitenland.
  We hebben na het overlijden van Benoît gelukkig nog een zoontje mogen hebben, en zijn nu heel bescheiden maar heel innig gelukkig met onze drie kinderen…
  Proficiat voor jullie levensmoed : vele mensen zullen er zich aan optrekken.
  Per zelfde post stort ik dan ook een bijdrage voor jullie VZW.

  Veel succes,
  Beste groeten,

  Vera

 15. beste lieve ouders van fien

  met veel ontroering heb ik het boek van kleine fien gelezen . wat was zij een moedig meisje .een echt poppemieke .hou jullie goed in deze moeilijke dagen en weet dat fientje altijd in jullie hart zal zijn.veel sterkte

 16. Hallo,

  Aangezien ik geen contact terugvind, hoop ik dat je deze reactie snel leest. Wij hebben dit jaar voor de derde keer een foute poelparty gehouden, ieder jaar schenken wij de opbrengst naar verschillende goede doelen. Wij zouden dus graag 1000 euro willen wegschenken aan “Serafien”. Wij houden dus een receptie voor de sponsors op 15 juni 2012, om 19u in Poelkapelle, West-Vlaanderen. Graag had ik bevesting gehad ofdat dit voor jullie zou lukken zodat we die avond de cheque kunnen overhandigen.

  Met Vriendelijke Groeten,
  Andy De Witte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s