Acties!

In dit onderdeel van de site kan u de verschillende nog lopende acties vinden. Klik rechts in het menu op de onderverdelingen.

2 gedachten over “Acties!

 1. Uit dankbaarheid voor de tiende verjaardag van zijn priesterwijding biedt pater Jean-Marie een uniek kerstconcert aan.

  Dit zal voorgegaan worden door het muzikaal duo “Heidi en Koen” op vrijdag 19 december 2008 te 20 uur in de Heilig Hartkerk van Verbrande Brug. (deuren te 19.30 uur)

  Wanneer iemand gevierd wordt is het ook gebruikelijk een geschenk te geven. Pater Jean-Marie wil echter geen persoonlijke geschenken.
  Wie toch graag een attentie geeft kan steeds een bijdrage geven of storten voor de VZW SERAFIEN.
  Serafien is een subtiele verwijzing naar de Serafijnen, de opperengelen en naar Fien, een kindje dat op tweejarige leeftijd overleden is.
  Fientje heeft haar ouders de kracht gegeven om met enkele vrienden een vzw op te richten om een prachtig doel te bereiken.
  Het doel van deze VZW is het verwezenlijken van de erkenning door de overheid van palliatieve zorg voor kinderen en aldus een opname in de nomenclatuur. In het woelige politieke klimaat in België is het traject tot erkenning nooit helemaal doorlopen. Een erkenning betekent dat er veel minder tijd verloren zal gaan aan fondsenwerving, tijd die broodnodig is om terminaal zieke kinderen en hun naaste omgeving optimaal te kunnen bijstaan.
  Wie pater Jean-Marie kent, weet dat hij veel aandacht heeft voor palliatieve zorg.
  Door onze steun aan deze VZW tonen wij onze erkentelijkheid voor pater Jean-Marie en worden wij ook beschermengelen voor de onweerbare allerkleinsten.
  Wie graag meer informatie heeft over deze VZW kan steeds terecht op de website:
  https://serafien.wordpress.com/

  De avond van het concert zal er in de kerk van de Verbrande Brug een mandje staan waar men zijn bijdrage kan inleggen.
  Men kan tevens storten op rekening VPW-Borgt:
  734-1234967-69 met vermelding van “steun voor Serafien”

 2. Lieve mensen,
  onze Gemeenschap van de Goede Herder ( http://www.goedeherder.be) doet geregeld vieringen, zowel doopsels als huwelijken, op vraag van de mensen.

  Wij staan er op – bij elke viering – toch ook even te denken aan solidariteit en laten de mensen vrij een project te kiezen dat gesteund wordt met een vrijblijvende collecte tijdens de viering.

  Voor twee vieringen is de collecte bestemd voor serafien. Graag bekom ik jullie emailadres zodat ik – samen met de betaling – een mailtje kan toezenden (ook in de toekomst) met de gegevens van deze mensen zodat jullie hen een bedankje kunnen toesturen.

  Vrede en alle goeds.

  Johan&Gino

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s